Dedicated server

Dedicated managed server

Met de hosting van een dedicated managed server heb je de snelheid en flexibiliteit van een eigen server, maar niet het onderhoud. Dit doen wij voor je. Kennis van Linux, web- en/of mailservers hoef je dus niet in huis te hebben of te halen.

Eenvoudige aanpassingen aan de Linux dedicated server kun je zelf uitvoeren met behulp van het controle paneel: aanmaken databases, onderhouden van e-mail adressen, resetten van wachtwoorden, aanpassen DNS records, etc.. Dit is niet anders dan met een webhosting account. Diepgaande aanpassingen doen wij voor je. Je kunt je dus volledig richten op je core business zonder zorgen te hoeven maken over je server.

De specificaties van de server zijn afhankelijk van je eisen. Samen met jou wordt op basis daarvan bepaald welke server het meest geschikt is. Hierbij wordt dus rekening gehouden met je huidige eisen, maar ook met eventuele toekomstige groei.

Prijzen van dedicated managed servers zijn afhankelijk van de specificaties van de server. Bij bHosted beginnen de prijzen bij € 95,00 per maand. Dit is inclusief:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • 50GB dataverkeer per maand
  • Huur server
  • 24/7 monitoring van de server op diverse punten

Geïnteresseerd? Voor een passende offerte op basis van je eisen kun je contact opnemen met info@bhosted.be of telefonisch op 0165 201144. Meer informatie over onze colocatie diensten zijn te vinden op Colocatie pagina.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.be
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl