Nu ook video bellen met Firefox!

webhostingFirefox is ook een browser die goed in beweging blijft. De browser heeft nu een standaard videobelfunctie.

De nieuwe functie heet ‘Hello’, de credits voor deze naam gaan naar Lionel Richie, maar dat begrijpen jullie ook wel!:)

Het mooie van deze video bel functie is dat deze direct te gebruiken is. Het is niet nodig dat je een extra plug-in installeert of een account moet aanmaken zoals bij Google bijvoorbeeld wel het geval is.

Gebruikers kunnen elkaar via Firefox Hello aan de hand van een e-mailadres uitnodigen voor een videogesprek. Wie wel een account aanmaakt kan een contactenlijst opslaan.

Ook is de zoekfunctie uitgebreid zodat gebruikers snel kunnen zoeken in een bron naar keuze. Wordt een zoekterm ingetikt, toont het zoekvenster nu een aantal opties als Wikipedia, Duckduckgo en Twitter. Gebruikers kunnen die lijst met bronnen zelf aanvullen.

Bovendien heeft Firefox in enkele landen Google standaard voor een concurrerende zoekmachine ingesteld. Nederland hoort niet bij die landen. In de VS zoekt Firefox nu standaard via Yahoo, in Rusland met Yandex en in China via Baidu.

Mocht je dus nog geen gebruik maken van Skype of Viber dan is deze optie zeker handig als je vanuit een desktop of laptop zou werken.  De volledige informatie van alle Firefox updates kan je op deze pagina vinden.

Bron: Firefox website


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*