Hoe gaat Windows 9 eruit zien?

Vreemd genoeg zal Windows 9 er nooit komen. Microsoft heeft besloten om meteen naar Windows 10 te gaan. Windows zal dus altijd zijn versies blijven veranderen.

Na Windows 8 zijn vele gebruikers al weer een tijd aan het wachten op de volgende versie. Er is recentelijk een video gelekt waarin o.a. het notificatie center van Windows 10 wordt getoond.

 

 

De notificaties komen zowel van de Windows 8 modern UI apps, als de traditionele applicaties. Ook systeem-notificaties worden getoond in dit venster. Met één druk op de knop verwijder je alle berichten. De notificaties lijken niet actief te zijn; klikken op een Skype-notificatie zorgt er dus niet voor dat het programma geopend wordt. Dit kan uiteraard nog veranderen aangezien het besturingssysteem nog in ontwikkeling is.

 

 

In een andere video kun je de multi-desktop kenmerken zien. Hiermee verander je snel en eenvoudig van desktop, zoals ook bij OS X het geval is. In plaats van één scherm vol met allerlei apps, verdeel je ze nu dus duidelijk over verschillende schermen. Geheel naar eigen smaak aan te passen. Het is altijd weer de vraag hoe de nieuwe versie ook gaat ‘matchen’ met de verwachting van duizenden gebruikers….er zijn natuurlijk al versies geweest die enorm tegen vielen.

Bron: Softonic.nl


1 Reactie op Hoe gaat Windows 9 eruit zien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*