Chrome 35 uitgekomen voor desktop en mobiel

In de nieuwe chrome versie zijn veel bugs opgelost, er wordt namelijk gebruik gemaakt van een nieuwe Javascript feature. Ook geeft de nieuwe versie web ontwikkelaars meer controle over de ‘touch-input’.

Chrome 35 is te verkrijgen als desktop en mobiele versie. De aanpassingen zijn: een paar nieuwe features van Javascript-implementatie, de mogelijkheid om als ontwikkelaar ‘pinch to zoom’ en ‘scrollen

19d5etu3y9q49jpg[1]

’ uit te zetten. Door deze aanpassing kan er een einde worden gemaakt aan de 300ms klikvertraging. Ook zijn er 23 lekken gedicht in de nieuwste Chrome versie. 6 van deze bugs zijn verholpen door hints van externe beveiligingsonderzoekers. Andere aanpassingen / verbeteringen die ook nog zijn gemaakt, zijn: het dynamisch laden van webfonts is, en op Linux word de Aura UI-omgeving voortaan gebruikt in plaats van het GTK+-framework. Voor de mobiele versie is ook nog een feature voor tabs toegevoegd en kun je voortaan in fullscreen naar html5-video’s kijken.

Echter is Google Chrome nu niet meer de snelste webbrowser, waar ze anders wel om bekend staan. CNET heeft internet Explorer, Firefox en Google Chrome getest op hun snelheid. Verassend genoeg kwam Firefox als beste uit de test, stond Internet explorer op de 2de plek en Chrome op de 3. De ontwikkelingen staan natuurlijk nooit stil dus de volgende keer komt er waarschijnlijk weer een andere browser het beste uit de test!

Bron: Link


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*